6932745887 Διασταύρωση Μαρμαριού, Κάρυστος, Εύβοιας lionisnikos1975@gmail.com
hero image
 
     
     
     
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΛΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ | ΛΑΤΟΜΕΙΟ, ΚΑΡΥΣΤΟΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ - ΣΧΙΣΤΗΡΙΟ
 
 
 
     
 

Η εταιρία μας "ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΛΙΩΝΗΣ" δραστηριοποιείται από το 1990, ως οικογενειακή επιχείρηση, με αντικείμενο την εξόρυξη, την επεξεργασία και το εμπόριο Πέτρας Καρύστου. H εξόρυξη Πέτρας Καρύστου γίνεται στο λατομείο της περιοχής Στουππαίων. Από την αρχή, πολιτική μας ήταν να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστες υπηρεσίες και μία μοναδική παρουσίαση της Πέτρας Καρύστου και των εφαρμογών της.
Το λατομείο μας είναι σε θέση να καλύψει  τις εμπορικές σας ανάγκες, σε όποια ποσότητα χρειαστείτε. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλους τους φυσικούς χρωματισμούς (πράσινο, καφέ και μαύρο) και σε όποια διάσταση εσείς επιθυμείτε.
Επιπλέον διαθέτουμε ασφαλής συσκευασία και διακίνηση πέτρας. Κατέχουμε έναν εξοπλισμό εξειδικευμένο  απόλυτα
στην κατεργασία της φυσικής πέτρας. Εμπορευόμαστε την πέτρα μας εκτός της ελληνικής αγοράς και στο εξωτερικό.


 

 
 
 "Εξάγοντας την ομορφιά από το βάθος της γης,
δημιουργούμε αριστουργήματα που αντέχουν στο χρόνο."

 
     
     
     
  Εμπειρία & Επαγγελματισμός

Η εταιρεία μας διαθέτει υψηλή αξιοπιστία και εκτενή εμπειρία στη λειτουργία του λατομείου και της μονάδας ανακύκλωσης αδρανών υλικών. Ο κύριος μας στόχος είναι να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, τηρώντας παράλληλα ένα ισχυρό προφίλ φιλικό προς το περιβάλλον.

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία μας στη λειτουργία του λατομείου εγγυώνται τη χρήση των πιο αποτελεσματικών και βιώσιμων μεθόδων εκμετάλλευσης αδρανών υλικών. Επιπλέον, η μονάδα ανακύκλωσης μας εξασφαλίζει τον αειφορικό χειρισμό των υλικών που δεν χρειάζονται πλέον, προωθώντας την επαναχρησιμοποίησή τους σε άλλες εφαρμογές στη βιομηχανία και τον τομέα της κατασκευής.

Επιπλέον, η δέσμευσή μας εκτείνεται στην πλήρη εγγύηση της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων μας, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος και της τοπικής κοινότητας.

 
     
     

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

 για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες
σχετικά με τις υπηρεσίες μας.